Organizator: Grupul de Inițiativă ”FRIENDS” Alexandria

Locația: Mai multe detalii in curand

Data:Mai multe detalii in curand


Coordonator Local:

Număr de contact: 

E-mail:


 

Despre noi

Centrul Local ”F.R.I.E.N.D.S.Alexandria a primit autorizatie de functionare ca Grup de Inițiativă in 6 septembrie 2014, ca mai apoi să devina Centru Local in 24 aprilie 2015 in cadrul Adunarii Generale de la Bucuresti.

Cercetasiii ”F.R.I.E.N.D.S.Alexandria si-au exprimat dorinta de a promova in Alexandria FESTIVALUL LUMINII. Au hotărât ca anual, timp de câteva ore, să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte și împreună cu partenerii lor să transforme oraşul Alexandria într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevină copil și să descoperim ca tineri sau adulți, lucrurile care ne fac mai fericiți.

Alaturi si de voluntari şi 3000 gulguţe, baloane, lampioane si alte surprise ȋşi doresc să realizeze, ȋn cadrul Festivalului Luminii, pentru cȃteva ore, in fata Casei de Cultura, un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosfera unică creată timp de 2-3 ore…

“Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, nu e rezultatul succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor.
Fericirea e atunci când sunteți mulțumiți cu ceea ce aveți și vă bucrați-vă din plin de asta. Priviți partea bună a lucrurilor, în locul celei mai puțin bune.
Dar adevărata cale de a fi fericiți este prin a-i face pe ceilalți fericiți. Încercați să lăsați lumea un pic mai bună decât era atunci când ați găsit-o!”

mesajul lui Robert Baden Powell – fondatorul mișcării scout – către cercetași

Grupul de Inițiativă ”FRIENDS” Alexandria

Participă!