Organizator: Centrul Local ”FRIENDS” Alexandria

Locația: Parcul Pădurea Vedea

Data: 8 iunie 2018


Coordonator Local: Loredana Toc

Număr de contact: 0723636190

E-mail: lorely_biaed@yahoo.com


 

Despre organizatori

Centrul Local ”F.R.I.E.N.D.S.” Alexandria a primit autorizație de funcționare ca Grup Candidat în 6 septembrie 2014, ca mai apoi să devină Centru Local în 24 aprilie 2015 în cadrul Adunării Generale de la București.

Cercetașiii ”F.R.I.E.N.D.S. Alexandria și-au exprimat dorința de a promova în Alexandria FESTIVALUL LUMINII. Au hotărât ca anual, timp de câteva ore, să le amintească membrilor comunității locale de bucuria lucrurilor mărunte și împreună cu partenerii lor să transforme oraşul Alexandria într-un spațiu magic, în care fiecare dintre noi să redevină copil și să descoperim ca tineri sau adulți, lucrurile care ne fac mai fericiți.

Alături și de voluntari şi 3000 gulguţe și alte surprize ȋşi doresc să realizeze un alt fel de festival, un spațiu de manifestare artistică a tinerelor talente, o atmosferă unică creată timp de 2-3 ore…

“Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, nu e rezultatul succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor.
Fericirea e atunci când sunteți mulțumiți cu ceea ce aveți și vă bucrați-vă din plin de asta. Priviți partea bună a lucrurilor, în locul celei mai puțin bune.
Dar adevărata cale de a fi fericiți este prin a-i face pe ceilalți fericiți. Încercați să lăsați lumea un pic mai bună decât era atunci când ați găsit-o!”

mesajul lui Robert Baden Powell – fondatorul mișcării scout – către cercetași


 

Centrul Local ”FRIENDS” Alexandria

Participă!