Organizator: Centrul Universitar Bucuresti

Locația: Mai multe detalii in curand

Data: Mai multe detalii in curand


Coordonator Local:

Număr de contact: 

E-mail:


Despre Festivalul Luminii București

Anul acesta, în București, va avea loc cea de-a noua ediție, în parcul Carol, sâmbătă, 27 mai, când vă vom surprinde cu și mai multe activități față de anii anteriori, un număr dublu de gulguțe și o suprafață mai mare a parcului acoperită de lumina caldă a lumânărilor.

Aleile parcului se vor îmbrăca în lumină începând cu ora 20:00, dar cercetașii vă așteaptă de la ora 17:00 cu o mulțime de ateliere, atât pentru copii cât și pentru adulți. Dintre activitățile la care puteți lua parte menționăm: atelier de jonglerii, facepainting, baloane uriașe de săpun,o zona inspirationala, vom avea și un copac cu dorințe cât și altele pe care vă invităm să le descoperiți în zilele rămase până la festival.

Festivalul Luminii Bucureşti 2017 este coordonat de Centrul Universitar Bucureşti (C.U.B.) alături de cele 17 centre locale: C.L. Alb, C.L. Roșu, C.L. Cabana Scout, C.L. “Sfânta Fecioară Maria-Regină” Cioplea,C.L. Savant Murgoci, C.L. Bucureștii Noi 1,C.L. Dimăncescu, C.L. AMD București , C.L. Panaitescu, C.L. Baden Powell, C.L. Scout Sfanta Tereza, C.L. Scout Floare de colt, C.L. Sf Nicolae, G.I. Cercetașii Franciscani, C.L. Lupii Ageri şi G.I. Regina Sf. Rozaliu.

 

Centrul Universitar Bucuresti

Participă!