Organizator: Centrul Local ”Șoimii Bucovinei” Fundu Moldovei

Locația: Câmpulung Moldovenesc

Data: 17 Mai 2015


Coordonator Local: Lehaci Florentin

Număr de contact: 0733 988 041

E-mail: florentmoldova@hotmail.com


 

Despre noi

Centrul Local Soimii Bucovinei, Fundu Moldovei, a luat fiinta in primăvara anului 2012. Am început cu acelasi entuziasm care nu ne-a părăsit nici astăzi. Suntem Soimi si aceasta ne defineste toată activitatea. Tindem sa ne înălțam sus, tot mai sus si ne place sa ramanem acolo. In acord cu idealurile noastre, am organizat deja doua ediții de camp de iarna (White Camp Bucovina FM), tinutul nostru fiind invadat de cercetasi din toată zona Moldovei.

Pentru niște Soimi ca noi, aerul de munte este o delicatete. De aceea nu pierdem nicio ocazie sa exploram imprejurimile. Pe jos sau cu bicicletele, Obcinele Bucovinei sunt strabatute cu mult curaj si perseverenta, dezvaluindu-si secretele in fata ochilor noștri ageri.

Atunci când avem ocazia ne abandonam teritoriile si plecam in tinuturi mai calde. Așa am ajuns in câmpul regional si in cel național. Ne-am intors cu mai multă experiența si motivare cercetaseasca. Cei 20 de Soimi plecați in explorare au fost dovada vie ca Centrul nostru a debutat cu dreptul. Speram sa continuam tot așa. Urmează Festivalul Luminii si intenționam sa zdrobim intunericul!

 

 

Centrul Local ”Șoimii Bucovinei” Fundu Moldovei

Participă!