La final de festival …

 


Making of Festivalul Luminii 2013

 

 

 


„Viaţa de zi cu zi a devenit o adevarată cursă contra-cronometru pentru cei mai mulţi dintre noi. mereu în lipsă de timp, împarţiti între multe responsabilităţi, slujbă şi familie, uităm cu desăvârşire de sufletul nostru, uităm să ne bucurăm de lucrurile mărunte. 10.000 de gulgutei au fost aprinse, de Cercetaşi, în parcul 1 decembrie din oradea în cadrul unui eveniment care şi-a propus să atragă atenţia asupra importanţei lucrurilor mărunte.”

www.adevărul.ro – 2013, Oradea


„o feerie de lumină în parcul Babeș”

www.stiridecluj.ro – 2013, Cluj-Napoca


”Fără lasere și proiecții, dar totuși un adevărat spectacol de lumini le-a fost oferit aseară bucureștenilor, în parcul Carol. înca de la intrare, parcul părea adus dintr-o feerie. pe aleea principală, cercetașii au așezat în șiruri sute de candele, pe care le-au denumit “gulguţe’’. 5000 în total, cu un mesaj special: să-i ajute pe oameni să-și îndeplinească o dorință.”

Știrile ProTV – 2014, București


„Râuri de lumină, în parcul Central”

www.adevărul.ro – 2014, Brașov


„Pentru cercetașii din Alba Iulia ploaia este unul din lucrurile mărunte care nu trebuie să-ți încurce planurile. Așa se face că, în ciuda vremii neprielnice pentru un asemenea eveniment, cea de-a IV-a ediție a Festivalului Luminii din seara de sâmbătă, 25 mai, s-a desfășurat exact cum a fost plănuit: cu candele strălucitoare, expoziție de desene și fotografie, cântece și schimburi de cărți pentru amatorii de lectură.”

www.ziarulunirea.ro – 2013, Alba-Iulia


„Festivalul Luminii este un proiect cu caracter spiritual și interactiv și este răspunsul cercetașilor la lumea agitată în care trăim. de asemenea, este și o cale de a promova tinerele talente și de a crește vizibilitatea implicării membrilor organizației Cercetașii României în comunitatea locală.”

www.desteptarea.ro – 2014, Iași


”Cu puțină imaginație și creativitate, chiar și cele mai mărunte lucruri pot prinde viață!”

www.romaniapozitiva.ro, 2014, București


„La tulcea, în acest an, ca de fiecare dată, organizatori sunt cercetaşii, care vor să demonstreze că pot aduce oamenilor o rază de bucurie cu un buget foarte redus, dar cu o inimă largă şi iubitoare şi cu puţin efort şi aplecare pentru activităţi dedicate comunității.”

www.orasul-tulcea.ro – 2013, Tulcea


„Parcul a fost plin astazi, atmosfera a fost foarte placuta si, la fel ca in fiecare an, a fost un eveniment reusit.”

www.mihaicosti.ro – 2013, Bacău