Organizator: Centrul Local ”Crinii” Paşcani

Locația: Parcul Peștișorul

Data: 12 mai 2018


Coordonator Local: Alin Hîrtopanu

Număr de contact: 0756601119

E-mail: alinhirtopanu@gmail.com


Despre noi

Activitatea cercetășească în Pașcani începe în anul 2009 la inițiativa Oanei Țogan care, împreună cu încă 6 voluntari adulți și sub îndrumarea Laurei Hen, cercetaș din Cluj-Napoca, reușesc să pună bazele unui centru local de cercetași. Și totuși, de ce ”Crinii”? Ei bine, alegerea numelui centrului local a fost lăsată la latitudinea membrilor de toate vârstele. Astfel, în urma unui vot unanim, s-a ajung la ceea ce astăzi suntem mândri să numim Centrul Local ”Crinii” Pașcani.

Odată cu împlinirea a 9 ani de activitate ca și centru local, vine vremea să organizăm și cea de-a IX-a ediție a Festivalului Luminii. De-a lungul timpului, locația Festivalului s-a mai schimbat, dar unele lucruri au rămas aceleași: atmosfera cercetășească transmisă comunității, voia bună și, desigur, clătitele și ceaiul, nelipsite de la an la an.

Cu fiecare ediție, numărul de gulguțe crește proporțional cu numărul de voluntari. Astfel, de la 800 de gulguțe și 30 de cercetași, am ajuns astăzi să depășim pragul de 3000 de gulguțe, alături de peste 80 de voluntari.

 

Centrul Local ”Crinii” Paşcani

Participă!